Sivut

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pikkulankakeriä ja neulomisia

Eilen sain pikku pussillisen pieniä jämälankakeriä neulovalta ystävältäni. Sain ne omaa neulomisprojektiani varten. Tällähetkellä tekemässä noin 4-5 villasukkaa.. yksi pari ainakin on tehty jo ja seuraavaa paria aloittelinkin jo eilen iltasella ennen nukkumaan menoa.Tässä vähän kuvamateriaalia miltä minun olohuoneen pöytäni on näyttänyt jo viikonverran ainakin. Vaikkakin erilaisten lankojen ja töiden saartamana, kuin juuri kuvassa näkyy.

Valmiit päättelemättömät sukat ja myös uusimmista pareista jo kantapäässä ollaan, myös tulevaa värimaailmaa pääsette vähän vilkaisemaan.


 Olen touhuillut jo viikon varmaan erilaisten neulomisien kanssa muutenkin. Eilen viimeistelin pipon, joka samana päivänä lähtikin jo poikaystävälleni paketissa lämmittämään hänen päätänsä talveksi. Teen itselleni samanlaista isompana, koska omistan enemmän hiuksia ja kova kasvatus on vielä menossa. Sain pipoon inspiraation ollessani ulkomailla reissussa ja näin yhdessä kaupassa aivan ihanan NBC pipon. Maksoi jotain 20dollari ja itse tehtynä maksaisi vähemmän. Myös piposta saisi juuri sellaisen kuin itse tahtoisin, mikä minulle itselleni varsinkin on tärkeä asia. Tässä muutama kuva jo valmistuneesta piposta: 
Ja semmoinen loppusananen vielä, että olen koettanut tässä muokkailla blogini ulkoasua ja saan sen toivottavasti pian viimeisteltyä :) 


4 kommenttia:

 1. Toi pipo kyllä näyttää päheeltä! :D

  VastaaPoista
 2. Sinullapa on mielenkiintoinen blogin alku täällä, jäin mielenkiinnolla odottamaan jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuloa vain seurailemaan :)

   Poista