Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Neulontapäivitykset

Taas on pienen päivityksen aika neulomisien keskeltä :) Aikaisemmin postauksessani ( linkki ) mainittin siitä kun neuloskelin villasukkia. Tarkka määrä selvisi nyt vihdoin minulle itsellenikin, joka oli sen 4 verran. Kahdet parit jo tehty ja kolmansia tässä aloittelinkin jo. Nautin kun saan oikein "sotkea" noita värejä keskenäänsä. Myös joka paikka tuntuu olevan täynnä lankoja ja kaikenmaailman projekteja. Esim löysin tuossa jo yli 2v. vanhat lapaset, jotka on aivan kesken sen hetkisen elämäntapahtumien johdosta. Päätin purkaa ne ja tehdä uudet samanlaiset, mutta se on sitten vasta näiden muiden töiden jälkeen.

Taas on pöytä täynnä töitä :) Siinä on sukkasia ja "aloitettu" pipo. Plus! Älkää ihmiset unohtako 
käsirasvaa, itsellä kaksi purkkia pöydällä käsien kuivumisen takia, varsinkin näin talvella ;)

Myös samassa postauksessa oli myös puhetta piposta, joka lähti muille maille kaverin päätä lämmittämään. Posti yllätti minut ja paketti oli perhana liian nopeasti perillä :D 3 päivää reissasi. Aikasemmat paketit menneet perille n. kuukaudessa.. Todellakin parempi näin, kuin se kuukauden odotus. Mutta siis mikä se miun viralline asia piposta on, niin väsäilin itselleni sitten samanlaisen vihdoinkin valmiiksi. Se on pikkase isompi, kuin se ensimmäinen :) onhan minulla sen verran iso pääkin + hiuspehko. Myös aloitin sitten joululahjaksi äiteelle väsäämään uutta pipoa, kun ihastu mun pipoideaani tuossa. Joten tekemistä tässä riittääkin oikein mukavasti.

Oma versioni aikaisemmin julkaisusta piposta. Jos kahta kuvaa vertaa, huomaa hyvin
että tämä on isompi.

Myös haluan mainita mun yhdestä suurimmasta ja kestoltaan ja työmäärältään isoimmasta hommasta. Isoäidinneliöpeitto. Ei hattu.. Se on yllättävän iso homma kun semmosta alkaa tekemään ajatuksena kahden hengen sänky.. No se muuttui tässä pari kuukautta sitten yhden hengen sänkyn kokoseksi, mutta silti. Hyvä neuleseurani on kuullut minun valitukseni ja ärsyyntymiseni tätä peittoprojektia kohtaan aika useasti :D on se ihanaa ku on tommone kamu kuuntelemassa toisen käsityöahistuksia, kiitosta vain En luultavimmin tule saamaan sitä valmiiksi tänä vuonna vielä, vaikka oli se tuossa haaveena. No kerrankun sitä on jo tehty semmone puoltoista vuotta, niin miksei sitten siirretä se jo suosiolla kahteen vuoteen!! :D Onko kellää muulla tämmösiä ikuisuus projekteja? Heh.

Tässä kummassakin kuvassa näkyy sitten koko projekti. Myös missä vaiheessa se on vielä. Työtä piisaa ihan kivasti :)

Hyvää Isänpäivää kaikille iseille! :) Itsekin tänään suuntaamassa kotosalle kyläilemään.

2 kommenttia:

  1. Onpas tutulta näyttäviä lankakeriä :) Nyt mie hahmotan tuota peittoakin jo enemmän, kun näkee sen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, eikös olekin tutun näkösiä ;p hehe.. mut siis joo, tää on se mistä mä oon siulle puhunt ahistuksissani. Se on iso työ!

      Poista