Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sukkatilaus + vihdoinkin valmiiksi saadut lapaset

Eli tässä kun lankalaihis alkoi, niin lupasin tehdä keskeneräisiä töitä ensiksi alta pois. Joten pistin vauhtia ja sain sitten tehtyä muutamat keskeneräiset alta pois. Tässä sitten 3 valmistunutta työtä esittelen teille .

Ensinnäkin eräs ystäväni pyysi minua tekemään villasukkia hänelle jo tuossa ennen vuoden vaihdetta. Olin tästä aivan onnessani! Piti tehdä 2 villasukkaa, perusukka ja pohjesukka. Sain tehdä perussukista juuri sellaiset kuin halusin. Päätin käyttää minun sinisten lankapallojeni jämät pois ja valkoisen nappasin youtube pipon jämistä. Valkoinen lanka on Novitan 7veljestä ja sinisistä palleroistani en osaa sanoa, koska jotkut ovat todella vanhoja ;D. Pohjesukissa sitten piti olla päävärinä musta ja jokin yksinkertaista väriä sai laittaa. Valitsin sitten punaisen kun sitä oli jäänyt youtube piposta jäljelle. Musta ja punainen ovat kummatkin Novitan 7veljestä lankaa.

sinivalkoiset perus-sukat.

musta-punaset pohjesukat

Myös sain valmiiksi kauan aikaa kesken olleet lapaset, jotka eräs ystäväni joskus kauan aikaa sitten pyysi minulta. Lapaset ovat tehty Kateikyoshi Hitman Reborn animessa olevien lapasten mallisiksi. Pohjamallina käytin novitan perus lapasta, mutta tein paljon isommat neulemäärät, koska lapasiin oli tulossa vuori sisäpuolelle. Mutta lapasten tarinasta sen verran, ystäväni pyysi ne minulta ja olin tekemässä, kunnes sitten kaikenlaista alkoi tapahtua miun elämässä. Joten en saanut siitä silloin valmiiksi. Nyt sitten kun vihdoin minulla on aikaa enemmän omaa aikaa ja elämä on alkanut helpottaa, niin vihdoin siirryin taas lapasten pariin. Lankana käytin Novitan 7veljestä. Kuvio 27 tein kirjoneuleena, mallin tein omasta päästäni siihen. En kuitenkaan ole täysin 100% taituri kirjoneulen kanssa, koska huomaa valkoisessa pieniä "reikiä ja voi nähdä punaisen langan pikkaisen pilkottavan niistä.

Valmiit lapaset, ylhäältä päin.

Valmiit lapaset, yläpuolen ja "alapuolen" erot, myös pienet "reiät" näkyvät.


Lankaa kului yhteensä:
316gEi kommentteja:

Lähetä kommentti