Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Projekti "Mielen järkytys"

Eli tämän projektinin aloitin keskellä yötä klo. 2:00 kun en vain saanut unta. Omistan lankarullan, joka pitää sisällään todella paljon pieniä langan jämiä. Haluan tietenkin niistä langanpätkistä eroon ja päätin sitten ryhtyä keskellä yötä tekemään polvisukat. Nimen tälle projektille annoin ihan vain siksi koska kuka oikeasti alottaa neulomaan keskellä yötä ja vielä tälläsiä sekasikiö sukkia :D Noh aikaa näinin meni sitten 4päivää, kun ei kokoajan viitsinyt neuloa. Ohjetta näihin ei oikein ole, kun päästä keksin lisäykset ja kavennukset. Ja langanpäitten päättelystä, ainoastaan päättelin alotuksen ja lopetuksen. Muut langat on solmuilla toisissaan kiinni. Myös mitä lankaa tuohon on kulunut, niin sanotaan vain että monta eri merkkistä lankaa :D. Olen itse erittäin tyytyväinen näihin sukkiin. Suuri sopivan kokoset, ja mahtuvat farkkujen päälle. Mallina kuvassa minä itse ja kiitokset Kapteenille valokuvaamisesta. Tattista!
Lankaa kului:
200g

Pidettiin valokuvaussession yhteydessä pikkuinen neulepiiri myös ja sain lisää jämälankoja Kapteenilta. 187g verran. Omasta kerästäkin jäi tuota lankaa jäljelle. Suunnitteilla on toinen projekti, mutta siitä sitten kun/jos sen teen ;). 

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat sukat. Jämälangoista tulee parhaat sukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo, jämälangat on ihan aarre, en ite koskaa heitä mitää jämiä pois juuri tämmösten sponttaanisten ideoiden takia.

   Poista
 2. Niiiin kivat :) Ja hyvin sulautuu tuo pörröraitakin tonne sekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D ihmeen hyvin se kyllä sopii tohon ja mikä on hauskinta kun toiseen sukkaan tuli melkein samaan kohtaan tommone pehmonen "pumpuli" lanka. en edes suunnitellu sitä.

   Poista