Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vihdoinkin valmis!!

Eli niinkuin otsikkokin jo tuossa sanoo, niin vihdoinkin on valmis minun yli 2 vuoden projektini. Isoäidinneliöpeitto. Olen todella tyytyväinen, että sain sen vihdoinkin valmiiksi. Ei mulla kestänykkää kuin yli 2 vuotta. En kyll vähään aikaan halua tehdä neliöitä :D. Lankalaihikseen nappasin mukaan vain noi palat mitkä tein tässä tänä vuonna, plus sitten yhistämislankaset noihin paloihin. Tuli tässä jopa jouduttua ostamaan yks musta nalle lisää ihan varmuuden vuoksi, koska en osannut ollenkaan arvioida paljon sitä olisin tarvinut, joten +100g ostettu lisää taas lankaa.

Peitto on tulossa ystävälleni ja aloitin tuon tekemisen kesällä 2012. Olisin halunnut saada sen 2012 jouluksi valmiiksi :D Mutta elämän kiireiden ja muiden myllerrysten takia en sitten jaksanut sitä tehdä valmiiksi. Ja koska peitto tulossa hänelle, niin tietenkin piti hänen lempivärejänsä käyttää peitossa. Keskelle halusin tuollaisen huomiota herättävän "kuvioidean", ettei se peitto nyt olisi kokonaan samanlainen. Plus, en silloin jaksanut tehdä pieniä neliöitä ;) haha. Mutta olen siis todella tyytyväinen tähän tekeleeseen, että sain sen vihdoinkin tehtyä valmiiksi.

aloitus vaihe, näin paljon olin jo tehnyt ennen vuotta 2014.

 25kpl verran tein paloja lisää 

valmis tuotos!

Lankaa kului:
273g (25kpl paloja + yhistämislanka)
muu kulutus on laskematta :)

4 kommenttia:

  1. Hyvää työtä, on varmaan voittajafiilis? Tosi vähän lankaa kulunut, vaikka näyttää hyvän kokoiselta tämä peitto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todellakin voittaja fiilis :D ja siis tuo lanka on vain tän vuoden aikana kulunut määrä (25kpl paloja + yhdistämislanka). En ole aikasempaa kulutusta mitannu/laskenut.

      Poista