Sivut

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kevättä ja aivopieruja

Eli hei vain kaikki ja hyvää kaunista kevättä kaikille! :) Olen ollut nyt vähän hiljaisemmalla tuulella blogin kanssa. Suurin syy on ollut kiireet tälläkertaa. Kirpparipöytäni oli muuten menestys! Jouduin jopa viemään 4 kertaa lisää tavaraa sinne ja tätinikin pisti jotain myyntiin. Käsitöitä ei mennyt ollenkaan, vaikka koetin muutamaa myyä.

Käsityörintamalla mennää tässä sellaisessa tilanteessa, että hirveän moni työ on aivan keske! Junasukkiakin teen tässä pikkuhiljaa. Nyt suurimpana tavoitteenani koetan saada kaikki vanhat työt tehtyä mahd. nopeasti. Tietenkin tulee näit pieniä aivopieruja niiden välissä. 

Eli sitten mitä minun aivopieruni pitävät sisällänsä. Noh: Hämis-liivit ja joku kumma lankapalanen. Hämikset olleet palasina valmiina jo jonkin aikaa. Mutta pistin ne sitten kokoon. Ohje löyty tuolta Ravelrysta, kun surffailin. Ja sain sitten idean kokeilla. Ohje -> hämis-liivit. Opin näitä tehdessäni sen miten voi tehdä sipulipussin tai muun semmosen verkkopussin neulomalla. Ihan hauska taito, suosittelen ihan vain siinä mielessä kokeileem tota tyyliä ;) Helppo ku mikäkin. Eikä lankaakaan mene niin kauheasti. Näihin pinkkeihin meni vain 17g.


Sitten tämä palasen esittely.. ei oikeastaan mitään, aloin vain tehdä kun oli noista joskus kauan sitten tehdyistä virkatuista tossuista jäänyt noita monsteriakryylilankaa tuon verran jäljelle. Tähän meni ne loput noista akryylilangoista 58g.


Yhteensä lankaa mennyt: 75g

2 kommenttia: