Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kirpparihumua!

Elämässäni tuli vaihe, kun ilmoitin itselleni, että nyt lähti kamat talosta :) Eli kaikki ylimääräinen, käyttämätön tavara pois hus hus. Tuli sitten tilattua kirppispöytä yhdeltä kirpparilta ja sitten tässä viime maanantaina (7.4.) tuli vietyä ihan kiva kasa tavaraa pois. Ai että tuntui hyvältä. Vieläkin olisi tavaraa mitä voisi ihan varmasti viedä pois. Ihanaa kun voi tuollee viedä pois ja samalla sitten jos joku jotain tarvii, niin myyä halvemmalla. Ite aina koetan sellasen järkevän halvalla hinnalla myyä pois. Myös vein muutamat itselleni tarpeettomat käsityöt sinne myyntiin. Katsotaan miten käy ;)

Mutta siis ei asia ollut ihan pelkästään omista tavaroista, mutta! Ai että tein löydön reissullani. Heti kun oma pöytä oli pistetty kasaan aattelin sitten vähän kiertää ja rakastuin yhteen käsityöpöytään siellä. Se oli täynnä kaikkea ihanaa ompelustöitä, pussukoita, kasseja, patalappuja jne. Ja eräs keltainen kangaskassi joka suorastaan veti minut puoleensa. Harmittaa kun unohin pistää ylös tekijän nimen, kun sekin siinä pöydässä mainittu. Mutta jos ymmärsin oikein kaikki oli kierrätyskankaista tehtyjä. Ja omasta mielestäni erittäin laadukasta ja hienoa työtä! Myös kirpparilta tuli mukaan pikkupussukka lankoja :) tämmösiä pieniä värikkäitä jämiä, jotka nyt oli iha pakko ostaa. Pakkasen kautta mittaukseen ja lankalaihikseen plussaksi meni 570g

Kuvat löydöksistä ja kassista pari yksityiskohtaa:
Ja pakko mainita mitä pikkuinen karvapalloni totesi, kun mami toi uuden kassin kotia. Haisteli sitä kassia oikein innolla ja ihmeissään. Sitten kun otin noi sisuksissa olleet sanomalehet pois, niin kissa hyppäski sisälle ja asettu sitten iha kotosalle sinne. Koetin sitä ottaa pois, niin maukas mulle vastalauseen "tää o häne" :D Kyllä se sitte läht pois kuha aikansa sai siin olla. Täs kaks kuvasta:

Ja ihanata, on jo 10 seuraajaa blogilla :) tervetuloa vain kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi upean kassin sie ostit kissallesi:) ei voi kun nauraa tuolle ihanalle kuvalle jossa kissa kurkistaa kassista:))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. Oli siitä ihan pakko kuva ottaa kun tollee meni :D

      Poista