Sivut

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Palasaippuapussi

Löysin Kylykaverit ohjeen tuolta ullaneuleista ja näin siellä tuon saippuapussin. Noh, tämä tyttö päättikin sitten kokeilla semmoisen tekoa. Ei ollut kalastajanlankaa, mutta löytyi kyllä punasta Novitan Marine lankaa (60% puuvillaa ja 40% akryylia). Joten siitä syntyi sitten tämmöne pikkupussi. En ole koskaan aikaisemmin tämmösiä nähnyt, enkä kokeillut, joten aattelin samalla testata millane idea tuo on. Ei pussin teossa kauaa menny ja tuo mallineuloskin oli aika helppo oppia. 

Pussukka, jonka sisällä jo odottelemassa käyttöä saippuapala.

Kuvan napattuani sitten meninkin heti sitä testaamaan käsienpesun yhteydessä. Hetken siinä pohdittuani miten toimii, kastelin koko jutun ja pyörittelin sitä käsissäni. Noh! Saimpas selville, että Novita Marine päästää väriä :D haha. Ei tämä haitannut. Kyllä sitten loppujenlopuksi käsienpesuun päästiin ja saippuaiset kädet tuli. Mutta en usko suurta suosiota itselläni olevan Marine langan käyttöön tässä yhteydessä. Enkä ole aivan varma, että tuleeko näitä pusseja tehtyä lisää. Hauskaa oli ja mielenkiintoinen kokeilu. Aion vielä ehkä kokeilla ihan kalastajan langasta tuollaisen selkäsydeemin tekoa, jos innostun kauhiasti. Hehe.

Mutta hyvät viikonloput kaikille :)

Lankaa meni:
19g

2 kommenttia:

 1. Mukavan näkönen pussukka, ja aina pittää kokkeilla kaikenlaist uuttakkii.
  Voihan tuollasessa pussukassa kulettaa vaikka kännykkää.
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hauska tuo oli kyllä tehdä ja ihan hyvin sopii vaikka kännykälle suojaksi, täytyy vain tehä pikkase pitempi :)

   Poista