Sivut

perjantai 16. toukokuuta 2014

Koukuttelua neulepiirissä

Viime tiistaina olin taas Kapteenin kanssa Kotkan Prisman Presson neulepiirissä. Olin innolla odottanut tämän kertaista neulepiiriä, koska pääsimme opettelemaan uudenlaista tekniikkaa. Kyseessä oli koukuttaminen ja tunisialaista virkkaus. Olin näistä kuullut joskus kauan sitten, mutta siihen kuulemiseen se oli sitten jäänyt, jopa olin ehkä kerran onnistunut näkemään semmoisen kaksipäisen virkkuukoukun ;) haha.

Tälläkertaa neulepiirissä oli jopa mukavasti porukkaa ja kaikki tuntuivat innostumaan tästä uuden oppimisesta. Ainakin meillä oli hauskaa ja juttu lensi. Yksi syy miksi pidän tuolla neulepiirissä käymisestä, porukka on niin mukavaa ja tuntuu ihan siltä kun olisi vähän kuin kotosalla :) Eikä ees kahvilan muut ihmiset vaivaa yhtää. Mutta tässä muutama kuvaa piiristä :) Pahoittelen jo valmiiksi joidenkin valottuneisuutta.


Vielä sen sanon, että jäin tuohon vähän koukkuun ja tuli sitten ostettua 2 erilaista koukkua :) Saa nähä miten sitten tulevaisuudessa tuun niitä sitten käyttämään. Ainakin heti kun päästiin pois neulepiiristä, niin tein jo yhden työn tällee kotosalla kokeilemalla. Tuli yllättävän kiva. 7veikan luonnonvalkosella kaksinkertasella langalla tein patalapun, ihan tosi paksu tulee kun pistää ison kappaleen puokkiin ja yhteen. Myös keksin, kun tuossa on tuota neliökuviota, että siihenhän voi tehdä ristipistotyötä. Kokeilin ja oli muuten kivaa ja helppo! Tuo ristipistolanka on myös 7veikkaa. Lankaa meni yhteensä 71g. Mutta siis tämmöne viimone kommentti tästä tekniikasta. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Mukavaa, helppo oppia ja todella helppo tehdä, kunhan eka tekniikasta pääsee selville. Tällä tyylillä voi oikeastaan tehdä melkein mitä vain, jopa villapaidan! 

Tällä työllä avaan sitten joululahjojen valmistamisen ;)

Lisää kuvia ja juttua päivästä löytyy Kapteenilta ja Pagisen blogeista. Nuo tuossa suorat linkit kyseisiin teksteihin :)

Ja suuri kiitos Kotkan Kangas Keitaalle, kun alkoivat järjestämään neulepiiriä ja opettivat uutta tekniikkaa.

2 kommenttia:

  1. Ihana toi siun patalappu, ristipistot asettuu oikein hyvin noihin ruutuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja joo, yllättävän hyvin asettuvat :D

      Poista