Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Musta punainen Harry Potter huivi

Eräs ystäväni halusi minulta huivin ja yhdessä sitten etsimme Ravelrystä huivimallia hänelle. Löysimme tämän hetken etsiskelyn jälkeen -> Potter Scarf  Mutta värit olivat sinänsä väärät. Ystäväni tahtois mustaa ja punaista huiviinsa, josta sitten syntyi tällainen huivi. Ehdotin itse, että jos oltais pistetty vähän enemmin noita raitoja :D Mutta ystäväni sanoi, vähän tähän tyyliin, että "eihän se olisi sitten tuo sama huivi". Joten piti sitten pysyä samassa mallissa. Heh heh. Langat mitä käytin olivat Novitan musta Nalle lanka ja punanen lanka oli Perle Krepp (villa 100%). Neulos on ainaoikeaa, joten jouduin sitten suoristamaan kyseisen huivin. Oli muuten ensimmäinen suoristus neuleelle minulla :D Ja yllättävän hyvin onnistuin prosessissa. Lankaa meni yhteensä 117g

Ei ole koko pituus, ehkä noin puolet?

Merimakkara-kuva :DOma tämmöne kommentti huivista, miusta ihanan ohut huivi ja varmasti kyllä lämmittää. Tuon saa ihan hyvin 2-3kertaa kaulanympäri, riippuen tietenkin minkä paksunen kaula on. Minulla oli suoristusprosessista kuvia, mutta ne kuvat oli hävinneet jonnekin (bittiavaruuteen?). Joten en voi näytellä miten sen tein. Mutta opettava prosessi oli. Jos löydän ne kuvat vielä, niin ehkä sitten pistän tänne. Katsotaan nyt :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen ja lämmin huivi, vaikka juuri nyt tuntuu että talvi ja lämpimät vaatteet on jossain kamalan kaukana, on ollut niin upean lämmintä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tänään varsinkin ollut tällainen kunnon hellekeli. Mutta ihanaa kun kesä tulee.

      Poista