Sivut

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Junasukka osa3.

Nyt seuraava kesäkuun projektikassista ilmestyy 4 kappaletta junasukkia. Tein pikkasen erikokosia ja lankoina käytetty jämiä mitä on, yhteen tuli käytettyä ihan uutta lankakerää. Näit on ihana tehä, mutta myönnän, että jos tekee liikaa putkeen, niin alkaa puuduttaa. Vielä pitäs kylläkin lisää tehdä, mutta ei ennen ku tää vanhat pois projektini on valmis.

Mutta siis sukista. Käytetty novitan nallea, woolin tyylistä mutta ohutta lankaa ja erilaisia akryyli lankoja. Pääosin semmosia jämiä mitä sattumoisin kaapinkätköistä löytyi. Ainut missä alotin ihan uude kerän on tuo punaisen sukan lanka, joka oli Red Heartsin Baby akryylilanka. Myös muokkailin ihan vapaasti noit silmukkamääriä ja rivejä. Koska niinkuin aikasemmin sanoin, alkaa puuduttaa pelkän saman teko muuten. Lankaa näihin kaikkiin meni yhteensä 113g.

Valtasimme kameran kanssa Kapun parvekkeen ja mie pääsin kuvailemaan näit söpiksiä jotain kasvia vasten, eikä haitannu vaikka ulkona sato ;)

Niin ja vielä maininta, junasukat joita teen meneevät semmosee Junasukka 75v. keräysideaa varten. Lisää infoa tosta junasukka 2014 sivustosta. Mutta siis yllättävän hyvin on noita junasukkia muuten kasaantunut tuota varten. Siis mitä itse olen seurannut. Jotenkin ihanaa kun ihmiset tuollee ns. kokoontuvat jonkin yhteisen aiheen piiriin :) Oottekos te miun lukijat minnekää tämmösii hyväntekeväisyyksiin osallistuneet?

Niin ja tuli nää kuvattua tuolla ystäväni Kapteenin kameralla, kiitos kauheasti kun sain käytellä siun kamerata ystävä hyvä 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Ne on. Ihana niit on aina kyll tehäki

   Poista
  2. On ja kiva yhistellä esim. jämäkeristä erivärisiä ''junia'' :P

   Poista
  3. kyllä! :D koetan tässä juuri kuluttaa noit mun jämiäni. huomaa noista sukistakin, että jämät olleet käytössä. Tykkään kyllä muutenkin sitten ihan sitten tehä erivärisiä, mutta nyt koetan noit jämiä saada pois. On sen verran kiva aihe mihi niit voi pistää ;)

   Poista