Sivut

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Patalappusia ja pikkusen muutakin juttua

Seuraavat projektit jota tästä kassistani pujahtavat ovat tämmöiset patalaput. Toinen tommone paksu perus patalappu ja toinen tommone "hifistely" versio. Eli siis toi sini-moniväri on tehty ainaoikealla semmone pitempi pötkö, jonka pistin puoliks. Virkkasin sitten reunat kiinni. Tuo lila-harmaa taas on tehty ekaksi toisen puolen neliö ainaoikealla ja sitten siihen virkkasin lila-harmaan isoäidin neliön. Lopuksi sitten yhistin ne yhteen virkkaamalla. Kummatkin on ihanan paksuja, eikä varmasti pitäis polttaa läpi. Kumpikin on tehty jämälangoista, mitä nyt sattuu tässä olemaan. Ja minullahan noita jämälankoja aina jostain kumman syystä löytyy aina, haha. Yhteensä lankaa näihin kumpaakin meni 122g

Kumpakin patalappu, vasemmalla perus ja oikealla tuo "hifistely"

oikeanpuolimmaisen takaanta kuva

Vaikka kesäkuu meni, niin silti on projektikassissani muutama projekti vielä ulos pujahtamassa. Vaikkakin niin tahtoisin noita uusia töitä tehä. Esim Novitan uudet langat.. Piilottakaa mun kukkaro, muuten ostan kaikki x_x'' Noh kaupassa siis on jo käyty ja 2 kerää viidakkoa tuli ostettua ja sitten sitä uuden lastensairaalan hyväksi menevää akryylilankaa tuli ostettua yks kerä. Viidakko lankoja odottelin ihan innolla, mutta apua. Mitä ihanuuksia sieltä löytyykään. Mutta siis joo, kauhea mieli olis jo uusia töitä päästä väkertään. Onneksi siis ei ole paljoa enää tehtävänä noissa keskeneräsissä (toivottavasti). 

Niin ja sitten vielä, miksi on ollu vähän hiljasempaa blogin puolella. Noh, kävi juuri ennen juhannusta tässä omassa elämässä tapahtui kummia. Vesivahinko.. Joten joutu sitten sen kanssa touhuamaan, hoitamaan asioita jne. Mutta ei siis ole onneksi kauhean paha juttu. Mutta siis nyt voi taas jatkella ihan rauhassa, asiat hoidossa. Ja lupailen, että ensiviikon aikana teen kaikki vanhat pois, niin pääsette rakkaat lukijani kuulemaan jostain muusta kuin "projekti kassin salaisuuksista" :) 

Myös ilmotan tässä, kun tuli tuossa kesäkuunaikana ostettua/saatua lankaa taas + nuo uusimmat ostokset, niin laihikseen plussaa tulis yhteensä: +3612g  (tiedän kauhea määrä...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti