Sivut

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

The Lonely Tree - Huivi

Tällainenkin löytyi projektikassistani. Ennenkuin tätä huivia aloin tehdä, niin olin jo kauan haaveillut neulotusta kolmiohuivista, en vain ollut löytänyt sopivan tyylistä huivimallia. Ravelrystä onnistuin tämän The Lonely Tree Shawl huivin löytämään ja tykäistyin tuohon kuvioon. Myös onnistuin löytämään toisen kolmiohuiviksi sopivan mallin, mutta se on sen verran erikoisempi, että ajattelin aloittaa tällaisellä (ihan harjoittelumielessä myös).

Mutta siis virheitä tuli tehtyä, plus minusta ihan kuin ohjeessa olisi parit laskelmalliset virheet, mutta ei niistä sen enempää. Huivi olisi voinut olla isompi, mutta koska harjotuskappale ja ensimmäinen ikinä tuollainen "reikänen" huivi, niin se hyväksyttäkköön! Menee se kaulanympäri ihan nätisti. Voisihan siihen jonkin nappi-idean kehittää esim, mutta se jää sitten myöhemmäksi, jos jotain kehitän. Lankana käytin Sears Renee Sport lankaa, joka on 100% akryylia ja 5mm puikkoja. Yhteensä työhön meni 61g .


6 kommenttia:

 1. Toi on upea huivi, seuraavaa vaan neulomaan.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyll mie varmaa pian, enää 3 työtä tekemättä, niin varmaa sitten alotan uuden huivin. Langat ja ohje ostettu jo ;)

   Poista
 2. Ennenku luin tekstin ni katoin että noi on kalsarit :D Aika hankkia lasit?

  -Terveisin vinksasilmäinen serkkusi

  VastaaPoista