Sivut

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Villapaitaa Neosta ja ValoAnnista

Toisiksi viimone projektikassini tuotos kesältä. Pääsin sitten vihdoin kuvaamaan sen, kiitoksia ystävälleni Kapulle joka toimi valokuvaajana miulle. Tack tack! 

Mutta siis mikä tämän villapaidan tarina on! Noh, eräänä kauniina päivänä mie menin vanhempien kanssa käymää prismas ja sattumoisin olin menossa lankahyllyille.. lanka-addiktio vaivaa ja pahasti. Sitten matkan varrella näin ison kasan Novitan Neon lankaa ja se oli alennuksessa! Olen sattumoisin kuolannut tätä lankaa kauhean kauan, mutta ollut pikkasen liian kallista miun kukkarolleni, joten on jäänyt ostamatta. No siinä käpläsin niitä ja olin ihan "apua, mitä näistä vois tehdä" kunnes muistin yhden ohjeen Ravelrysta. Sitten kännykällä äkkiä kattoon paljo lankaa tarvittiin kyseiseen ohjeeseen ja siitä sitten tarvittava määrä + pari ylimäärästä tuli ostettu. Langa grammat on jo merkitty plussaan tuonne laihikseen. 

Alotin sitten heti kotiin päästyäni tekemään villapaitaa. Ohje olis I <3 Me Sweater . Ohjeeseen koko L/XL on ilmainen, jonka mukaan tein tätä, vaikkakin jouduin tekemään sen verran muutoksia, ettei se nyt ihan kumminkaan täysin sama ole. Käytin 9mm puikkoja koko paidassa. Lankana meni Novita Neon ja Novitan ValoAnni. Ja yhteensä koko paitaan meni 590g8 kommenttia: