Sivut

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

I shall be Wonder Woman!


Kerran eräs iltapäivä pyörin ravelryssa ja silmiini osui eräs juuri lisätty ohje villapaidasta. Ai että kuinka sisäinen sarjakuvanörttini huudahti ilosta, kun näin tämän Wonder Woman villapaita ohjeen. En heti päässyt sitä silloin aloittelemaan, mutta tuossa sain langat kokoon Elokuun puolessa välissä ja pääsin touhuumaan.

En pääsääntösesti tehny tätä, koska minut tietäen tuossa vierellä kulkee aina jotain 3-6 eri projektia kesken :D haha. Mutta sain tuon sitten vihdoin ja viimein tehtyä ja täytyy myöntää perhanan ylpeä olen tekeleestäni. Tietenkin nyt kun kerran valmis, niin miettii että olisi esim voinut tehdä pidemmän jne. Mutta ehkä sitten jos toisen teen niin sit muokkailen ;) 


Lankana käytin Novitan 7 veikkaa ja neuloa piti tuo 2kertasena lankana. Muutama vanha kerä oli, niin käytin niitä sitten alta pois. Tuon uuden ja vanhan langan eron huomaa jos tarkkaa kattoo keltasta ja punasta osiota, koska toinen lanka on vähän erilainen kuin toinen. Itseänihän se ei ollenkaan haitanne, koska saa sitten vähän pientä "eloa" tuohon paitaan ;). Puikkoina käytin ohjeen mukaan 6mm ja 6,5mm. Yhteensä työhön meni semmoiset 795g


 Kirjoneule ei ollu ollenkaan paha noissa hihoissa tai selässä, mutta tuo rintojen päälle tullu kuvio, ai että meni hermot ja huomaa myös ettei se ole niin tasainen kuin muut kirjoneulotut kohdat. Suosittelisin jättään noi punaset viivat tosta välitä vaan pois. Helpottaa kummasti elämistä :D Myös mainittakoon se, että tein tosta mallista isoimman koon, koska ajattelin sen olevan aika kapea, no ei ollut, olis ihan hyvin voinu tehä sen toisiksi isoimman koon ja sitten noi hihat tehä isoimman koon mukaan. Ainakin sitten mahtuu tonne alle ihan kivasti tavaraa sitten haha.

Loppujen lopuksi olen todella tyytyväinen villapaitaan, vaikka kyllähän virheitä on. Mutta siis suosittelen ihan tällämallilla vaikka tekeen sitten iha perusvillapaidan. Helppo ja simppeli. Yhistämisessä käytin muuten youtubesta löytynyttä videota avukseni ja olen TODELLA tyytyväinen millainen jälki tuli! Vilkaskaapas -> *klik klik*


Myös jouduin ostaa paitaa varten semmoisen 3 kerää lankaa, niin plussaa menee tonne listalle se +450g.8 kommenttia:

 1. Kehunpa vielä uudestaan että paita on todella upea. Oot sie kyllä oikia Wonder Woman :))

  VastaaPoista
 2. Ihana paita! Ehkäpä tämän innoittamana yritän joskus taltuttaa pahimman viholliseni, kirjoneuleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja anna mennä vain! :) eikä nuo tähdet ja nuo keltaset "pyramidi" osiot ole niin hankalia. ainut mikä mulla pisti sen ärripurrin oli tuo rintaosion monimulkaisuus, mutta niinkuin tuossa taisin sanoa, nekin voi iha varmaa jättää pois, että esim tuo rintaosio olisivain semmone keltane :D mutta tietenki makuasiahan se on! Ja jos iha kauheasti hirvittää tuo kirjoneule, niin hihat voi esim tehä pelkätää siniseksi.

   Poista
 3. Upea paita! Nyt sie oot oikea Ihmenainen! =)

  VastaaPoista