Sivut

perjantai 17. lokakuuta 2014

Kerrosrivinousu regia sukat

Sain tässä kerän Regian ihanan värikästä lankaa Fluormania Color (75% villaa ja 25% polyamidia). Äitini halusi siitä sukat itsellensä. En tahtonut lähteä ihan perus villasukkaa tekeen, kun niitä nyt on tässä tullu tehtyä ihan reilusti, niin päädyin tuohon kerrosrivinousuun. Suuntaa antavana ohjeena käytin Rasat parkuu blogissa ollutta ohjetta -> *klik klik* . Todella helppoa oli ja nopeaa tehdä, tykkäsin. Lanka on aivan ihanaa väreiltään ja tuntumaltaan. 3,5mm puikoilla voi oikein hyvin tehdä. 14s puikolla kylläkin tein, kun normisti teen 13s puikolla 39jalkaan. Kantapää on tehty vahvistettuna ja 2 langalla, etteivät aivan heti tuhoutuisi :) Yhteensä lankaa meni sukkaan 90g ja plussaa tuli semmone +150g lankoihini siitä kerästä.


Pahoittelen kuvien sisätilalaatua. Ulkona oli märkä ja sateinen keli, eikä ollu kauhean valoisaakaan :)
6 kommenttia:

 1. Ompas mahtavan väriset ja energiset sukat! Mallikin on lystikäs, langan väritys sopii malliin todella hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D tuo kerrosrivi nousu on tosi koukuttavaa! Tykkäsin iha kauhiasti tehä.

   Poista
 2. Iloisen värikkäät sukat , piristävät harmaata syksyä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköiset teit :) toi kerrosrivinnousu on ihanan koukuttava ja kuitenki nii helppo et voi telkkaria kattoessa neuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) itekki tykkään kauheasti noitten ulkonäöstä. Ja on se, mie ite kattelen täällä kaikenlaisia sarjoja ja elokuvia neuloessa, niin hyvä jos just tämmösiä helppoi malleja :)

   Poista