Sivut

perjantai 24. lokakuuta 2014

Turmion Kätilöt villasukat

Tein tässä tämmöiset Turmion Kätilö (melkein) nilkkasukat kaverille. Kuvion sain aikaseksi käyttäen  neulesivustoa apuna ja pohjana alkuperäisestä tk-logoa, jonka nappasin googlen kautta. Suosittelen tuota sivustoa, jos on tarvetta saada aikaseksi jostain kuvasta kuvio neuletyöhön. Sukat on tehty silleen erikoisesti, että ekaksi varsi ja kantapää. Sitten tein ton kuvio-osuuden ja aloin yhistää sitä tehden kantiksen jälkeen tulevaa sukkaosiota :D Oli todella hauska kokemus!


 Sukat tehty 3,5mm puikoilla ja lankana käytin Novitan 7 veljestä lankoja. Ohje sukkaan semmone perussukkaohje, tietenkin muokkaamalla ;). Sukan koko 39. Yhden puikon silmukat oli 14s. Lankaa meni yhteensä 90g


 Ja täytyy myöntää, etten ole mikää TK-fani, mutta nää sukat näyttäävät miusta niin kivoilta, että voisin ihan hyvin jopa itekki tommosia käyttää ;) hehe. Jos joku tahtoo ton kuvion pohjan julki, voin pistää sitten erilliseen postauksen siitä. 

4 kommenttia:

  1. Niiiin siistit! Näin fanina voisin huolia tuon kuvion pohjan ;) Eipä sitä tiedä, jos joskus innostuis tekemään moiset omaan koipeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ok, mie pistän sen pohjan sitten tuloo tänne piakkoin

      Poista