Sivut

maanantai 10. marraskuuta 2014

Batman sukat ja lapaset

Kaverini kysyi voisinko tehdä hänelle Batman sukat ja lapaset. En aikaisemmin ollutkaan sitten tehny tuota Batman kuviota mihinkään, mut uskoin kyll onnistuvani :D Joten kävin sitten tuumasta toimeen.

Ensimmäinen ongelma näissä oli, etten löytänyt sopivaa kuviota ja logon jonka nappasin googlen kautta, ei muokkautunut käyttämälläni neulesivustolla sillee kuin tahdoin. Joten jouduin sitten tyytymään vanhanaikaiseen metodiin ja piirtelin tuon kuvion paperille! Toinen ongelma oli sitten se, ettei kirjoneule tahtonu oikein haluta toimia miun kanssa yhteen toisessa villasukassa. 

Villasukissa käytin puikko kokoja 3,5mm normisti ja sitten tuossa kuviossa menin käyttää 4mm. Ja lapasissa meni sitten koko lapasen teossa nuo 3,5mm.. Lankana käytin Novitan 7 veljestä mustaa ja keltaista.Yhteensä meni semmoiset 200g
12 kommenttia:

 1. Hienot! Haluaisin itse päästä johonkin kurssille et oppis tekeen kunnolla kirjoneuleita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie ite oon ittekseni tota opiskellu :D kattonu videoit netistä ja vain yrittänyt jotenkin tota tehä, viel kyll välillä takkuaa, mutta kyll luultavasti pikkuhiljaa alkaa sujuu.

   Poista
 2. Pikkusenko on hienot!!!! Meidän 8v poika oli ihan innoissaan :)

  VastaaPoista
 3. Jopa on komiat sukat ja lapaset... hienosti onnistui nuo kuviot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D se on sitä ku koetat paperille sutata jotain, kauheasti tul virheit aluks, mut pikkuhiljaa se sit siitä muokkaantu ja oikein hienot tuli

   Poista
 4. Päheet! Tiedän yhden batman fanin jolle kelpais ;) Pitääkin laittaa mietintämyssyn alle :)

  VastaaPoista