Sivut

lauantai 8. marraskuuta 2014

Kahet kappaleet kynsikkäitä

Nää olis voineet mennä myös eri postaukseen, mutten nyt viiti alkaa pistää, kun muuten tulis ihan tajuttoman lyhyet. Ja kerran ku o samanlaiset työt kyseessä, niin eihä siin ny niin kauheeta risitriitaa tule, eikös? :) Ja kuvat on eripäiviltä ja silloin ku ei viel ollu näin synkkää säätä.Eli siis jo kauan sitten kerroin kuinka ostin puuvillalankaa ja niistä oli sitten pitäny tulla puuvillasukat, noh se sukka idea ajautui karille  ja niistä tulikin sitten kynsikkäät. Itelle ne mie koetin tehä, mutta aivan liian pienet näihi lapioihin. Joten menee sitten etiäpäin nää. Ja eilen just annoin uudelle omistajalle, oli todella tyytyväinen :) Ohje näihi on omasta päästä. 2,5mm puikoilla tehty, kaksinkertasella langalla ja lanka oli sen 100% puuvillaa.Toiset kynsikkäät tein sitten Novitan 7veikasta. Nää o miesten kokoa, joten ei taaskaa miulle :D haha. Ohje muokkailtu novitan lapasohjeesta. Puikot oli 4mm.

Yhteensä lankaa menny kumpaaki työhö: 104g


Muistutan viel että blogissani menossa 1v arvonta, lisää osallistujia mahtuu ehottomasti mukaan, että osallistumaan vain :) Viel mahtuu vaikka kuinka mukaan. Ja kiitos jos kaikille jotka ovat onnitelleet blogia ja osallistuneet. Aivan ihanaa nähä innostusta teissä kaikissa jotka ootte osallistuneet. Lämmittää tällaista pientä sydäntä.

6 kommenttia:

 1. Hienoja kynsikkäitä! Ihailen kyllä aina ihmisiä, jotka jaksavat nykertää sormia, itselläni kun ei oikein hermot riitä kymmenen sormen (tai sormen tyngän) neulomiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos, miullakin näitten kanssa meni pari kertaa hermot noissa sormissa, varsinkin puuvillasissa. Kaverini sai ainakin kuulla miun papatusta haha. Mutta oon tyytyväinen ku oikeasti sain sitten noi tehtyä. Mielelläni teen lapasia tai kämmekkäitä, kun ei tarvi niin hirveesti miettii noissa sormissa. :)

   Poista
 2. Molemmat kynsikkäät on tosi hyvän näköiset.

  VastaaPoista
 3. Hienot! Mullakin kynsikkäät tuloillaan. Vihaan vaan noiden sormien tekoa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D mieki inhoon noitten sormien tekoa, joten stemppiä sinne!!

   Poista