Sivut

maanantai 22. joulukuuta 2014

On tää kyll niin BioHazardia!!

Oon jo aikasemmin tehny noit tommosia kirjoneuletöitä tässä ajan kuluessa, mutta nää on oikeasti ihan sairaan makeen hienon upeat!! Olen siis ylpeä näistä miun uusimmista kirjoneulesukistani mitä oon tehny! Ja harmikseni myönnän, että nää ei tule miulle, vaikka meinasin ne jo omia. :) Menivät joululahjaksi rakkaalle serkulleni. Valmistuivat jo ennen joulua ja tulikin jo ne annettua. Sopivat niin hyvin saajan jalkoihin. Tykkäsi aivan kauhiasti <3

Mutta siis sukkien ohje "Biohazard socks" löytyy ravelrysta. Eikä oikeastaan ole kauhean vaikeakaan neuloa! Puikkoina käytin 4mm, jotta tunnetusti tiukka käsialani pysyisi edes vähän löysempänä. Lankoina käytin Novitan mustaa 7veikkaa ja Regian fluormania coloria.

 Kaikinpuolin tosi hauska työ ja mukava tehdä. Ei ollut edes kauhean vaativaa, vaikka ekaksi siis mietin ohjetta katsoessani, että apuva :D haha. Kuvion tein täysin ohjeen mukaan, mutta kantapää on novitan perussukan ohjeella tehty paksunnettu kantis, että kestää sitten käytössä. Voisin ihan huvikseen kokeilla tehdä toiset sukat myöhemmin sitten 3,5mm puikoilla.. mutta kattoo nyt miten tässä saan aikaiseksi :) 

muokkaus lisäys: Yhteensä lankaa meni näihin 130g

2 kommenttia: