Sivut

tiistai 30. joulukuuta 2014

Sini-harmaat miesten sukat

Meitin prismaan tuli myyntiin tuota Regian Active lankaa "avaruuslankaa" ja mie sitten ostin sitä vähä isomman satsin.. 16kerää. HUPS!! D: En kyllä kadu yhtään ostostani. Rakastuin nimittäin tuohon lankaan kun tein näitä villasukkia. Ja varmasti teen lisää villasukkia tai lapasia tai sormikkaita tai vielä jotain isompaa projektia tuosta kyseisestä langasta (mutta silloin joudun kyllä ostamaan lisää jos isompaa rupean!).

Puikkoina käytin 3,75mm puikkoi. Ohje on novitan perusvillasukka ohje ja miesten koko, eli se 13s puikolla. Lankana tuo Regian Active lanka.


kuva otettu jo ennen lumien tuloa :)

Mutta siis kokemuksia vielä tuon langan käytöstä muussa ku neulomisessa ei ole. Miusta se luisti tosi hyvin puikoilla ja kivasti tuntu sormia lämmittävän ja viilentävän neuloessa. Mielenkiinnolla odotan mitä noitten sukkien saaja sanoo sit niitten "tehokkuudesta" tuon lämmityksen saralla ;) Itelleni väsään sukat sitten kuha kerkeen, niin voin sit seuraavalla kerralla testata ja kertoo sitten oman kokemukseni.

Yhteensä näihi meni lankaa 96g
Ja lankavarastoon plussaa tuli noista keristä semmoset 800g :D

4 kommenttia:

  1. Ihanat nuo raidat. Oikein onnellista uutta vuotta siulle:)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvännäköset sukat! :) linkkasin omaan pinterestiinikin, et jospa vastaavasti tekis ite joskus :) mukavaa uutta vuotta :)

    VastaaPoista