Sivut

tiistai 6. tammikuuta 2015

2014-Joulukalenterivillasukat

Osallistuin tuossa viimevuoden joulukuun joulusukkakalenteriin. En ollut vuoden 2013 kalenteriin tajunnut osallistua ajoissa, niin seuraavaan olin sitten päättäny osallistuvani. Joulukalenteri on peräisin Missä neuloimme kerran -blogista. Siellä löytyy sitten tarkemmat ohjeet jokaiseen raitaan jne. Mutta siis idea oli, että joka päivä tulee aihe klo. 04.00 ja sen aiheen mukaan neulottiin samanverran raitoja kuin mikä numero oli menossa sinä päivänä. Myös jännää kalenterisukissa oli se, että ne tehtiin varpaista varteen!

Innolla lähin mukaan ja tuota.. Kalenteri ei innostanut niin paljoa, kuin olisi voinut. Ehkä noin puolet raidoista oli semmoisia, joista pidin.. Mutta ainakin nuo on tehty ja olen ihan tyytyväinen :) Loppujen lopuksi hienot sukat tuli ja ainakin sitten jokaselle värille on tarina tai merkitys. Ja ainakin voin sitten sanoo suoraa mikä raita oli huono ja mikä aivan mahti :D haha. Resorit, varpaat ja kantapäät sai tehdä oman maun mukaan.

Lankaa kului: 202g

Koko kuva sukista

Jalkapöytä kuva

Aattelin tässä sit samalla kertoo jokasen oman raitani merkityksen tai mistä niiden väri on peräisin: 

1. Punainen väri on peräisin lempi cd:ni Lostprophetsin Liberation Transmission levyltä.
2. Oli kaavio, josta piti valita lankavaraston kokoa kuvaava väri ja minulla se oli oranssi (20-50kg).
3. Googlen kuvahausta piti etsiä oman niminen henkilö ja ottaa siitä kuvasta jokin väri, minulla oli mustaan pukeutunut nainen. Tästä syystä musta väri.
4. Piti poimia lähimmästä taulusta väri, minulla ei ole tauluja joten käytin julistetta ja siitä nappasin harmaan värin.
5. Keltainen, koska äitini tyttönimen ensimmäinen kirjain on K.
6. Itsenäisyyspäivä joten piti tehdä oman maan lippu ja minulla se on suomen lippu :)
7. Netin väritesti antoi minulle valkoisen, joten valkoinen väri.
8. Perheraita. Kirjoneuleella tehtiin oman perheen jäsenet, minulla minä, poikaystäväni ja kissani. Vihreä oli minun lempiväri ja musta poikaystäväni, siksi ne. 
9. Väri, joka liittyi varhaisimpaan lapsuumuistoon. Pinkki-viher-sin-valk raitalanka, koska ne kaikki liittyvät varhaisimpaan lapsuusmuistooni :)
10. Väri piti poimia joululaulusta, minulla "muistatko sudenkin harmaan" Petteri Punakuono-laulusta.
11. Suosikki puun värisellä raidalla. Minun lempipuuni on ehdottomasti verivaahtera, siksi tuollainen lila-punertava raitalanka, koska minusta nuo värit löytyvät kyseisestä puusta.
12. Väri piti ottaa lenkkipolultani. No minulla ei ole oikein minkäänlaista lenkkipolkua ja ympäristössä kamalasti asfalttia, joten tumman harmaa raita. Kirjoin sitten yhen jalanjälen myös raitaan mukaan oranssilla.
13. Keltainen, koska sanat osuivat eniten minuun, kun sen pisti sudenpentujen arvonimigeneraattoriin.
14. Värin piti kuvata toista harrastustasi. Oranssi, koska kirjoitan blogia täällä bloggerissa.
15. Raita piti olla suosikki supersankari väreissä. Valitsin Sateenkaari Ritin, josta sateenkaari-raita sukkaan. Riti oli lempi lasten elokuvassani ja sillä on ollu suuri vaikutus elämääni.
16. Väri on peräisin syntymäpäivästäni, joka syötettynä RGB Color Pickeriin tuli julki. Minulle tuli sininen.
17. Väri tulee kiinalaisesta horoskoopista, minulla se on Maalohikäärme, siksi ruskea väri.
18. Olymppiarenkaitten värit, koska piti mennä wikipediaan ja etsiä satunnainen artikkeli ja sitä kautta ajauduin aiheeseen Olympialaiset.
19. Lempikukka ja sen värit. Minulla vaaleanpunaiset ruusut.
20. Väri piti tulla lempisukkani vastaväristä, mutta minulla ei ollut lempisukkaa. Joten sovelsin ja heitin tuollaisen kelt-pun-orans-vihr-raidan. Olen niin värikäs persoona ;)
21. Lempipiirroshahmon mukaan värit. Minulla tässä Varjo Ankka.
22. Värit piti olla peräisin kotikaupungin urheilujoukkueen väreissä. KTP, eli valko-vihree. En ole oikein urheilun kannattaja :D
23. Teema oli yötaivas, joten tumma pohja, valkosilla tähdillä.
24. Ja sain kommentti kentästä punaisen värin, siksi se.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) kiitos, tykkään kyll ite, mut toine sukka on vähä semmone plääh miusta, mutta ihan kiva projekti oli ja kyll lopputulos oli ihan jees jopa.

   Poista
 2. Tosi ihanat!
  T:Mustakissa

  VastaaPoista