Sivut

torstai 22. tammikuuta 2015

Circuit lapaset miehelle

Löysin aivan ihanan kirjasen tuolta Ravelrystä, joista pongasin näiden lapasten ohjeen. Olin suunnitellut, että nää mie teen viel jokupäivä, en vain ollut vielä saanu semmoista inspistä, että olisin aloittanut. Mutta siis sitten aloitinkin seurustelemaan tuossa viime vuoden loppupuolella ja ku kumpiki tykättii noista lapasista tosi paljo, niin sitten mie teinkin hälle tämmöset ♥ KuppiKissan instagramissa mie jo pistinkin jopa kuvan näistä ja samalla tuli lupailtua siin, että blogiin tulis postaus piakkoin. :)

Ohje on e-kirjasta nimeltään "Doomsday Knits: Projects for the Apocalypse and After". Kirjassa löytyy myös paljon ihania muita ohjeita, suosittelen tutustumaan. Lankoina käytin regian fluormania coloria ja regian activea. Aivan ihana yhistelmä sanon mie! Puikkoina oli 3,5mm. Yhteensä lankaa meni 96g


Oltii Kapun kanssa kuvaamassa ja vaikka olikin aivan ihana aurinko paistamassa, ei noissa kuvissa nyt niin hyvin näy neonvärien ero, esim tuossa on neon vihreetä ja neon keltasta sekasin :) Joten pahoittelen vähän ylivaloisuutta! Tykkään kyll aivan kauheasti näistä lapasista ja itelle on tulossa jossaivaiheessa samanlaiset (tai eriväriset) aivan varmasti!

Niin unohtui mainita, että jouduin tekee vähä lyhyemmän noista lapasista kuin ohjeessa, muuten olis ollu liian pitkät. :)

2 kommenttia:

  1. Oi että noi on komeet, hienosti oot onnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) valokuvat vaa ei anna yhtää arvoo näitte väreille. Luonnossa ovat todella nätit!

      Poista