Sivut

torstai 1. tammikuuta 2015

Menny vuosi 2014... ja uusi 2015

Nyt on sitten vuosi vaihtunut. Ajattelin vielä puhua silti menneestä 2014 vuodesta tällee aluksi. Ensinnäkin minulla oli viime vuonna sitten tuossa vähän kaikenlaista projektia. Oli kesäkassin vaihtoa, junasukka-projektia ja lankalaihista. Ainoastaan yksi näistä onnistui täydellisesti omasta mielestäni :) Mutta eihän se nyt haitanne.

Junasukista, sain tehtyä niitä ihan hyvän määrän ja tuossa on tulossa lisää kuha kerkee ja saa innostusta. Myönnän että se oli aikas puuduttavaa hommaa tehdä samalla mallilla monta sukkaa. Kesäkassi projekti oli todella hauska ja vois sitä vaikka aatella sitten taas tälle vuodellekkin, jos ei mitään suurempaa elämän muutosta tule.

Lankalaihiksesta ihan tällee omana "kohtana" täytyy kyllä sanoa. Sillo viimevuoden alussa oikeasti uskoin kuluttavani kaikki vanhat langat pois, enkä todellakaan uskonut että onnistuisin oikeasti hankkimaan melkein kolminkertasen määrän lankaa itelleni. Ja tiiän, etten oo merkannu plussia ylös, mutta syy on siinä, että menin täysin sekasin siinä suhteessa.. D: pahoittelut!!! Enkä saanu aikaseksi laskettua noita kaikkia uusiksi. Mutta sain sentään kulutus-tavoitteeni täytettyä ja yli tuo 10kg kulutin lankaa, olen todella tyytyväinen. :) 

KuppiKissalla on myös instagrami.. On ollu jo jonkinaikaa.. Se on ollut aikalailla tällee "yksityisempi", eli kaikki jotka tahtoo sitä sit seurata niin on joutunu pyytää "hyväksynnän".. se on semmosta henkilökohtasempaa miulle sen pito kuin tää blogi, niin siksi näin. Pahoittelut vain kaikille, joita tää saattaa ärsyttää. :) Mutta tästä etiäpäin jos tahot seurata: http://instagram.com/kuppikissa


Sitten tästä uudesta vuodesta!!! Ei oikeastaan paljoa muuta, että odotan innolla mitä tää vuos tuo tullessaan. Ja että tein itelleni parit lupaukset.

Tän 2015 vuoden lupaukset mitä tein itelleni:
1. En kolminkertaista lankavarastoani tänä vuonna, tai ainakin koetan olla tässä asiassa tarkempi.
2. Myös lasken tulevaisuudessa vain langan menekin, enkä plussaa, koska plussa masentaa :D haha
3. Teen jonkin isomman palmikkotyön ja vaikka esim yhet palmikko-sukat.
4. Koetan pitää keskenerästen töiden määrän noin 5 kappaleessa. Tällähetkellä 5 keskenerästä!
5. Tammikuu on taas herkkulakko kuukausi, niinkuin viimevuonna. 

Kiitos kaikille jotka olette viime vuoden puolella liittyneet lukijoiksi ja kommentoineet :) Olkoon tää uus vuos teille kaikille riemukas ja onnellinen vuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti