Sivut

tiistai 13. tammikuuta 2015

Nx7x pipoja

Tuli tässä tehtyä parit Nx7x pipot, tein jo noita viime vuoden puolella, mutta nyt vihdoinkin kaikki tehty ja sain niistä pistettyä tännekin. Kolmet noista menivät yhelle ystävälleni ja yksi sitten meni synttäri lahjaksi miulle tärkeelle ihmiselle <3 . Nx7x on peliklaani, mainittakoon se tuosta viel. En itse ole kyseisen klaanin jäsen :)

Ohje on miun omaa pipo ohjetta ja ite suunnittelema tuo kirjoneulekuvion toteutus tossa. Lankoina näissä käyttelin Novitan mustaa isoveikkaa, mustaa 7veikkaa, mustaa nallea, valkosta 7veikkaa ja sitten regian fluormania coloria. Puikkoina 7mm. Lankaa kului yhteensä kaikkiin pipoihin 313g

Ihan mielenkiintoista oli tehdä tämmöstä sarjatuotantoa :D Mutta pakko myöntää vika pipo maistu jo puulta, ku samaa toistoa jokaisessa. Onneksi sentään oli kumminkin pientä väliä jokaisen pipon kohdalla, etten nyt ihan jokaista tehnyt putkeen. Ihan hauskaa silti oli tehdä noit. Nuo valkomustat tein jo viime vuoden puolella ja sitten tuo värikäs kirjainpipo tuli sitten tehtyä tän vuoden puolella sitten valmiiksi, alotin sen jo kylläkin jo tossa joulun alla.

Kuvat pipoista seuraavaksi:

Näissä mustana lankana isoveikkaa ja valkoisena 7veikkaa+nallea

Tää pipo oli paljon paksumpi, mustana lankana
isoveikka+nalle ja valkoisena 2kertane 7veikka

 Tästä piposta 2 kuvaa, koska vaan toi regian fluormania on niin kaunista ;) Mutta siis isoveikkaa mustana ja regian fluormania 2kertasena tuo kelta-vihree lanka.2 kommenttia:

  1. Mukavan näkösiä pipoja, olet taas neulonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) noista jotain olen tainnut jopa meitin neulepiirissäki tehdä :D

      Poista