Sivut

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Miestensukat mallisukiksi

Pääsin kokeiluneulomaan aivan ihanaa lankaa. Langan nimi on Lang Yarns Jawoll Magic Dégradé superwash. On se vähä arvokkaampaaki ku joku novitan sukkalanka. Mut sanon sen, että tykkäsin ihan kauhiasti. Langasta tulee semmone jännä fiilis, ku neuloisin 100% villaa, mut oikeasti se on ihan samanlaista ku tuo 7veikka koostumukseltaan (75%villaa ja 25% polyamidia). Myös ihanan pehmosta ja ehkä semmoista "silkkinäisen" liukasta, ei tietenkää sillee oikeasti, mut en osaa kuvailla sitä sillee paremmin :) haha.

Käytin tuossa 3,5mm puikkoi. Sukat tein varpaista varteen ohjeen mukaa muokkaillen :) Sukan koko on 43. Oli taas kiva väsätä varpaista varteen sukkia, on nää tämmöset aina pikkusta vaihteluu. Lankaa meni yhteensä 67g

Tarkotuksenahan oli tehdä oman jalan kokoset sukat, mutta onnistuin mokaamaan siinä, kun lisäsin vahingossa liikaa silmukoita alussa :D No, niistä tuli sit miesten sukat. Oikein hienot tuli, varsinkin tykkään tuosta miten tuo väri vaihtuu.. Todella kauniisti :) Ja nää menee mallisukiksi läheiseen lanka/kangaskauppaan. Oli tosi kiva tehä tämmöstäki projektia.6 kommenttia: