Sivut

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Sateenkaari vauvanpeitto

Olen jo jonkin aikaa haaveillu virkatusta sateenkaari vauvanpeitosta. Ja ennen kuin Novita sitten lanseerasi uudestaan tuon sateenkaarensa, niin en olisi oikein voinut edes tehdä semoista. Olihan minulla varastossa ehkä se 2 kerää vanhaa sateenkaarta, mutta ne olin säästäny jos iskis vaikka jokin muu mieliteko.

Onneksi sitten oikeasti Novita pisti tuon sateenkaaren tulee uusiksi tässä kevään värikartoissa. Olen tosi iloinen. Pääs sitten toteuttaa tota yhtä ideaa. Pitkästä aikaa virkkasin isoäidin neliöitä. Muistan viel ku viime vuoden puoella kun tein sitä Isoäidinneliö-peittoa, niin taisin todeta, etten virkkaa nyt vähään aikaan noita, haha. Tietenkin virkkasinhan mie viime vuonna jotain muuta, mut en kyll paljoo tainnu virkkailla. Joten tää on sit ehkä pistkästä aikaa yks isoimpia virkkauksia pitkästä aikaa. On siis tulossa toinenkin isompivirkkaustyö vielä, mut siis aloitetaan virkkailut tällä vaikka ;)

Eli perus isoäidin neliöitä tein, 6x5 neliön peitto. Lankana käytin Novitan Sateenkaarta ja kirkaan valkoista. Virkkuupuikkona 5mm, koska tahdoin vähän isompaa ja löysempää jälkeä. Palat yhistin virkkaamalla :) yhteensä lankaa meni 438g. Käytin tuossa vanhaa ja uutta sateenkaarta, enkä huomannu mittää eroo oikeastaan.


Sit olis ideana viel, että jos löydän sopivan kankaan jostain, niin ompelisin sen tuoho kiinni toiselle puolelle, niin vois hyvin olla sitten ihoa vasten, eikä kutittelis.

Mutta oli niin hyvä ilma tuossa yks päivä, että pääsii kuvaileen taas Kapteenin kanssa töitämme. Ja oli meillä iha hauskaakin :D haha.

4 kommenttia:

 1. Onpa todella hieno peitto. Vaikka neliöt ovatkin eri värisiä, niin tosi tasapainoinen lopputulos. Kerta kaikkiaan hieno. Itse virkkasin ensimmäisen neliöni lahjatyynyksi, mutta oli noiden neliöiden virkkaaminen sen verran kivaa puuhaa, että seuraava taitaakin muuttua peitoksi. Tekemisen iloa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, itekki tykkään kuinka noi värit menee tuollee kivasti noissa peliöissä :) sateenkaari on kaunis lanka. Olen tosi ilone että novita sen takas toi, koska ehkä tää on yks paras lankaväritys.
   mutta hyviä virkkauksia/neulomuksia sinullekin! :)

   Poista