Sivut

tiistai 14. huhtikuuta 2015

villasukkavaihtoa 2015

Osallistuin tuossa villasukan vaihtoon. En aikasemmin viel ollu lähteny tommosee mukkaan, niin oliha se iha mielenkiintone kokemus. Osallistumisilmotus oli esillä eräässä facebook ryhmässä.

Mut siis, parikseni sain Open langat-blogin kirjoittajan. Toiveena oli  mitä vaan väriä, kuha ei valkosta, eikä saanu olla aloeveraa tai jojobaa langassa mukana ja sukan koko olisi 38. No mie sit pistin tuumasta toimeen ja lähin tutkimusmatkalle Open blogiin. Malli miulla oli jo mielessä, mut värimaailma puuttu, joten piti tehä tutkimusta. Ja jonkin aikaa selailtuani blogia, nousi sitten erilaisia värejä mieleen ja niistä sitten syntyivät nää miun tekeleet. Toivottavasti Ope tykkää :)

Ohje on novitan lehdestä kevät 2015 "naisten kirjoneulesukka", löytyy myös novitaknits sivulta *klik klik*. Jouduin kylläkin muokkaamaan vähän ohjetta, koska lankoina käytin novitan 7veljestä. Puikkoina 3,5mm bambut. Yhteensä lankaa näihin meni 130g.
Ite sain takasi tämmöset tosi suloset sukkaset. Aivan ihana idea pistää toisee sukkaa KK ja toisee kissa kuppii istuun. Piristi niin päivää kun tulivat postitse perille. Mukaan Ope oli pistäny viel tommosen virkatun kissan. Lisää kuvia kyseisistä sukista löytyy Open blogista -> *klik klik*

pahoittelen, kännykuvana vain löytyy kuva näistä sukista :) 

6 kommenttia:

  1. IHANAT ja juuri miun väriset sukat tulivat tänään postista ja siitä lähtien ovat olleet jalassa. Suuret kiitokset! Itsekin ekaa kertaa villasukkavaihdossa ja oli kaikinpuolin kiva juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa, että osasin sitten tehä just sopivat sukat :) Ihanaa ku tykkäsit! Juu tää sukkavaihto oli oikein mukava juttu, täytyy koettaa joskus kyll uudestaan.

      Poista
  2. Ihania sukkia. Hauska idea vaihtaa sukkia. Vautsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) itekki tykkäsin ideasta, niin oli ihan pakko lähteä mukaan

      Poista
  3. Upeita sukkia! Molemmat niin kauniin värisiä, varmasti saatte olla tyytyväisiä vaihtokauppaan :)

    VastaaPoista