Sivut

torstai 25. kesäkuuta 2015

Ja elämä blogissa jatkuu

Heissan vain pitkästä aikaa blogin lukijat. Pahoitteluni siitä, etten ole ollu kovin puhelias täällä blogini puolella. Ollut vähän tekemistä oikeassa elämässä. Paljon on tapahtunut tässä parin kuukauden aikana. Hyvä juttu ja vähän sitten kurjempi.. Sanotaan vaikka se ei niin mieltä ylentävä asia ekaksi. Varmasti joku lukija on huomannu blogissani ja instagramissani silloin tällöin mainittavan kissani Marplen. Nyt on juttu niin, ettei Marple enää asu saman katon alla miun kanssa. Jouduin luopumaan vauvastani, allergiasyiden takia.. harmi.. Mutta nykyään Marple oleilee erään ystäväni luona ja on kuulemma nauttinut olostaan. Ei "äiti" voi olla tyytyväisempi :) Mutta siis toinen asia, se hyvä juttu tässä parin kuun aikana sattuneesta on se, että muutin uudelle paikkakunnalle yhteen poikaystäväni kanssa. Instagramin puolella on pari kuvaa asiasta ollu ja mainintaa, vaikken ole siitä täällä bloginpuolella puhunutkaan.

Käsitöistä tulee pian juttua, olen sentään koettanut neuloa, kun tässä aina ehtii. Olen myös päässyt taas mukaan neulepiiritoimintaan, jee! Esim olin tuossa vähän aikaa sitten KIP-tapahtumassa (KIP = knit in public).

Olen myös löytänyt aivan  loistavan harrastuksen, kiitos rakkaani ;)  Frisbeegolfi! aivan loistava harrastus, ehkä saatan mainita siitäkin täällä joskus, katsoo nyt :)

Tää oli ny tämmöne puhumispläjäys vain, pian tulee lisää juttua. Esim on viel muutamat neulomukset esittelemättä tuolta keväänpuolelta, joten ne tulee sit eka näytille.

Mutta Hyvää Kesää kaikille, toivottavasti saatte nauttii kauniista kesäilmoista!


2 kommenttia:

  1. Kurjaa, että jouduit luopumaan kissastasi :( mutta onneksi löysit hänelle hyvän uuden kodin :)

    Niin ja onnea avoliiton johdosta ja mukava, että palasit bloggaamaan :)

    VastaaPoista