Sivut

tiistai 12. tammikuuta 2016

Vuosi 2015 sitten vaihtuikin 2016

Hei blogini lukijat! Olen ollut vähän hiljaiselon puolella blogini suhteen. Inspiraatio ollut vähän kateissa pääosin ja myönnän, että tullut muita häiriötekijöitä (esim pleikka4... :D haha). Vaikkakin blogissa ei mitään tapahtunut, niin silti neulominen ja virkkaaminen ollut kovassa vauhdissa! Myös olen vähän kuin alkanut etsimään sitä millainen oikeasti minä KuppiKissa olen bloggaajana/"somettajana". Esim haluanko vain jakaa pelkästään neulomiseen liittyvää ja myös tuli mietittyä sitä että jatkanko bloggaamista vai en. Vielä ainakin olen sen kannalla, että jatkan tätä, mutta pienillä muutoksilla.

Miulla oli tavoite, että olisin päässyt siihen 10kg langan kulutukseen.. noh, en kyll siihe päässy.. Blogiin olin maininnut tuon 3 581g, mutta siis eihän se virallisesti kyll pidä paikkaansa. Jos karkeasti sanoisin semmoisen 6kg, ainakin. Hirveästi jäi kesken viime vuodelta noita käsitöitä, että jos olisin ne kaikki saanu tehtyy, niin varmaa oltais siinä tavoitteen lähimailla.

Tästä vuodesta sanon sen, että nyt tavoitteena saada mahdollisimman paljon lankaa kulumaan pois. En pistä mitää gramma määrää, koska yksinkertaisesti mukavampaahan se on vain miinustaa ilman mitää tiettyy tavotetta. Ja miksi nyt tällei, niin omistan ainakin noin 400litran verran lankoja (kyllä laskin vain nuo laatikoiden pitoisuuden mukaan). Ihan kauheeta sanon mie :D ja kun niin olis mukavaa tilata jotain aivan ihanaa ja uutta lankaa. Eli tänä vuonna tavoitteeni on etten ostaisi melkein yhtään lankaa lisää, ainoastaan tarvittavat.

Sitten tapahtui tuossa jonkin aikaa sitten pieni muutos instagram tilini @Kuppikissa muuttui julkiseksi tiliksi, että sitä pääsee seuraamaan sitten iha kuka vain :) Halusin siitä alkaa tekemään semmoista persoonallisempaa ja lisätä sinne semmoista muutakin kuin vain "sukka", "sukka", "virkkaus" ja "lankakerä" kuvia. Että tervetuloa kaikki vain seuraamaan mitä milloinkin sielläkin tapahtuu.

Myös tänä vuonna tätä harrastusta tulee vaivaamaan työt. Juu, aivan oikein Kuppikissa päässy vihdoin takaisin työelämään. Voi että sitä onnea.. Oleppa ite semmoset reilusti yli 2 vuotta työtön ja kirjota semmoset reilusti yli 100 hakemusta ainakin joka paikkaan.. syö ihmistä tommonen homma aivan liikaa. Onneksi oli tää neulominen ja bloggaaminen, niin sai vähän jotain muutakin tekemistä :) Mutta ny vaa pitää koettaa sovittaa omaa elämää, harrastuksia ja työtä yhteen, menee varmasti hetki ennenku sit saa sen perusrytmin taas kehii.

Mutta siis vuosi 2015 meni todella hyvin ja olen ollu onnellinen. Odotan innolla tätä vuotta 2016, että mitäköhän se tuo tullessaan. Hyvää uutta vuotta 2016 lukijat. Toivottavasti tämä vuosi on teille kaikille onnellinen vuosi! Kiitos kun jaksatte kattella tätäkin blogia, vaikkei täällä olekkaa nyt viimeiseen vuoteen paljoa turistu :D Koetetaa korjata tilanne!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinusta Kuppikissa. Hyvää käsityövuotta 2016!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja oikein hyvää käsityöntäytteistä vuotta sinullekin!

      Poista