Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2016

KuppiKissa on palannut!

Olen kirjoittanut useasti, että ollut vähän inspiksen kadottamista blogin suhteen ja kiirettä normissa elämässä. Noh, nyt sanon suoraan, etten ole voinut istua koneen ääressä tai ollenkaan pystynyt käymään kuvaamassa mitään töitä.

Meille tuli muutto edellisestä kämpästä uuteen tuossa heinäkuun alussa ja aattelin, että ihanaa pääsee sitten kuvailemaan kuha muuttoruljanssi on ohi. Eipä niin käynytkään! Jouduin siitä sitten 6viikoksi sairaalaan vuodelepoon ja sitten sen jälkee kotia vuodelepoon lisää. Syynä tähä oli, että olin raskaana ja meinasi tulla keskonen :/ No onneksi niin ei kumminkaan käyny ja päästiin melkein laskettuun aikaan asti ja nyt meillä on aivan ihana pikkuinen tyttö ♡. Niin ja miun ihana kroppani otti sen synnytyksen rankasti, niin tässä oltu melkee vuodelevossa pari kuukautta lisää. Nyt kumminkin elämä hymyilee ja pääsen vihdoinkin jatkamaan harrastustani iloisin mielin, kuin myös pyörittelen vauva-arkea tääl koton♡. 

Mutta siis neulomuksista. Kauheasti tässä on ollut aikaa vuodelevossa neuloa. Tullu tehtyy vaikka mitä haha. Tulen tässä Marraskuun ja Joulukuun aikana pistämään töitä tänne, varmaan menee tuonne ens vuoden puolellekkin niitten lisäily. Noh, onneksi en ole oikein tuota langankulutusta laskenut tällevuodelle. Varmaan ensi vuonna aloitan semmoisen paremman laskennan. Ja myös lisäilen ne grammat mitä tän vuoden puolelta jää postailematta sitten ensivuoden grammoihin, kun kumminkin jotkut työt vielä on päättelemättä :)

Mutta siis jatketaan taas yhdessä ja innolla joulua ootellaan!

EDIT: Blogger ei nyt tahdo millään antaa minun muokata tätä tekstiä yhtään isommaksi, en tiedä miksi, mutta pahoittelen!

2 kommenttia: