Sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Isomman lapsen junasukat ja lapaset

Novitalta tuli kesällä nuo uudet Polaris langat ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä itseni kohdalla. Surkuttelin vain sitä ensiksi, etten päässyt hipelöimään kaupan hyllylle kyseisiä lankoja, kun makailin silloin sairaalassa. Onneksi ihana äitini tuli käymään miuta kattomas ja toi miun ensimmäiset 2 kerää kyseistä lankaa, sen pinkki-sini-turkoosin ja turkoosi-tummansininen-vihreä kerät. En ollut yhtään pettynyt lankoihin, tai noh toisesta löyty 3 solmua, mutta siis itseänihä ne ei haitanne. Oli enemmänki semmone hauska sattuma omasta mielestä. En osaa ottaa noita solmuja kauheen negatiivisesti.

Mutta siis tässä esittelisin tuosta toisesta kerästä väsättyjä tekeleitä. Isomman lapsen junasukat ja lapaset. Oli tarkotus, että kuha tytsy syntyis ja kasvais, niin tässä olis sitten hänelle käyttöön. Sukat menee ensimmäisenä käyttöön, kun ovat noin 1v-1,5v lapselle.. riippuen siis todellakin siitä, että miten tuo jalka kasvaa. Lapaset taas on sitten tarkotettu noin 7-8v lapselle, eli kasvua täytyy sitten ootella vähän pitempään :) mutta! Eihä se oo koskaan pahitteeksi tehä jo valmiiksi ootteleen.

Mutta siis loppupuheeksi. Ostan varmasti lisää tätä lankaa ennenkuin Novita onnistuu lopettamaan kyseisen langan! Tulen varmasti ostamaan muitakin keriä varastoon. Ja kyllä, miun heikkous noissa langoissa on juuri tuo.. mitä enemmän väriä, niin sitä parempi lanka haha.

Lanka: Novita Polaris
Puikot: 3,5mm bambut
Ohje: TeeTee lehti 4 2015 peruslapanen 
Langan kulutus: 36g


Lanka: Novita Polaris
Puikot: 3,5mm bambut
Ohje: Sovellettu omasta päästä
Langan kulutus: 60g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti