Sivut

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Suomi 100v sukkahaaste

Osallistuin facebookissa ryhmään nimeltään 'Suomi 100 vuotta' - sukkahaaste. Ryhmässä on haaste, jossa koetetaan neuloa 1.1.-6.12.2017 aikana yhteensä 100sukkaparia 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Kiinnostuin kyseisestä haasteesta, koska olen miettinyt itsekseni että kuinka monta sukkaa saisin tehtyä vuodessa. Plus miulla on itsekseni oma pieni haaste menoillaan, johon tän sukkahaasteen voi hyvin yhdistää. Ideana siinä on että saan yhden 145L lankalaatikkoni tyhjäksi vuoteen 2018 loppuun mennessä. Siinäkin ideana on se että saisin noita miun lankoja pois ja yksi kunnollisen iso laatikko lapsen pienten vaatteiden säilyttämiseen :) . Mieskin oli tyytyväinen tästä ideasta haha.

Säännöt kyseisessä haasteessa on seuraavanlaiset. Kaikki haasteeseen liittyvät sukat täytyy olla aloitettu tuon kyseisen ajan sisällä, eli ei saa esim viime vuoden lopulla kesken jäänyttä käyttää tähän. Myös sukat saa olla minkäkokosia ja näkösiä.. eli siis jos tahtoo vaikka tehdä pelkästään vauvan sukkia, antaa mennä vain :) Itse aattelin muutaman ainakin tehdä, koska on tarvetta semmosille kaveripiirissä. Valmistuneille sukille saa tehdä sitten mitä tahtoo, esim. antaa vaikka hyväntekeväisyyteen.


Tulen mainitsemaan joka sukkapostauksessa, että mones sukka menossa jne. Ajattelin myös että voisi tehdä tuoho yläpalkkiin ylimääräisen sivun, josta sitten "linkitykset" valmiisiin sukkiin. Koska aionhan minä myös muutakin tehdä tulevana vuotena kuin sukkia, myös joudun postailemaan viime vuodelta valmiita olevia sukkia, niin paljon helpompi sitten seurata tilannetta sieltä käsin. :) Mutta haastan kaikki mukaan joita tämmöinen itsensä haastaminen kiinnostaa. Tehdään yhdessä tästä vuodesta kunnon sukkavuosi!! 

Eli eikuin näillä näkymillä sukkaisaa vuotta teille kaikille ;) hehe

2 kommenttia:

  1. Heippa. :) Saitkos sinä koskaan sitä mun sähköpostiani?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sain. Sori en vastant heti ku sanoit ettei niit enää ollu. Ja sit tuli omassa elämässä vähä kiire ja vesivahinko, niin ei sit oikee päässy koneelle. Ja sit unohin. Sori iha kauhiasti. :) mut kiitos vaivannäöstäsi

      Poista