Sivut

tiistai 29. elokuuta 2017

Kiireen keskellä jopa neulontakin jää..

Hei pitkästä aikaa blogini seuraajat. Ihanaa kun vielä te jotkut jaksatte seurata minua täällä bloggerin ihmeellisessä maailmassa. Ajattelin nyt vähän kertoa mitä minulle kuuluu ja mitä minun neulomisilleni kuuluu.

Jo vuodesta 2015 asti olen kärsinyt blogi innon laskusta, sen on hyvin huomannu että en ole niin paljoa julkaissut täällä  blogissa, kuin olen oikeasti tehny. No tämä onkin harrastus ja oikea elämä sitten onkin etualalla enemmän. Tuli miehen kanssa yhteenmuutto, uusi työpaikka, raskaus, synnytys ja lapsiarki. En edes kerennyt tai jaksanut keskittyä neulomiseen kuin silloin tällöin taikka edes blogia päivittämään. Myös minua on kokoajan vaivannut semmoinen pakko päänsopukoissa, että "sinun täytyy päivittää blogiasi" jne jne.. Joten olen aikalailla suosiolla ollut poissa blogin parista ja keskittynyt omaan elämääni enemmän ja viime vuonna syntyneeseen tyttäreeni, joka on kaikkeani. Olen kyllä suunnitellut blogin tulevaisuutta sillee pikkuhiljaa, esim uusi vesileima ja uusi banneri on jo valmiit. Julkaisen ne varmaan ensiviikolla ;) 

Lapsiarki ollut yllättävän rankkaa ja väsyttävaa, vaikka meillä on maailman kiltein ja ihanin lapsi. Niin vie se aika paljon energiaa ja aikaa. Kaikki on kyllä sen arvoista. Välillä on hyvin aikaa neuloa ja välillä taas ei. Ainakaan en ole kerennyt edes ajattelemaan töitten kuvaamisia. Monet menneet suoraan käyttöön valmistumisen jälkeen. Tai sitten lahjaksi. Instagramiin olen sentään jotain koettanut pistää, että olisi edes jonkinlaista näyttöä että olen jotain edes tehnyt joskus haha.

Tänään sitten koin semmoisen tunteen, että nyt voisi taas aloittaa. Sen verran noita töitäkin valmiina, että voisi vähän kuvailla taas. Varsinkin kun tyttö jo konttaa ja koettaa opetella kävelemään. En imetäkkään, niin lapsi ei ole täysin kiinni minussa. Vasta alkaa tässä vuoden kuluttua ymmärtämään näitä, että voin ihan hyvin vaikka jättää lapsen isin hoitoon ja lähteä ulos kameran kanssa.

Mutta siis lopuksi, ensi viikolla blogiin ilmestyy uutta banneria ja vesileimaa. Niistä enemmän sitten silloin. Tulevaisuudessa tulossa blogin 4v arvonnasta juttua lokakuussa.

HYVÄÄ ALKAVAA SYKSYÄ KAIKILLE LUKIJOILLENI! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti